5803B8E2-040D-45F1-9E28-C3E049F79EED-333-00000075AD71EB7C                      Titlul nu are nevoie de prea multe explicații iar ideea este simplă și profundă!

Ai un bebeluș?Fii prietenul lui și zâmbește-i tot timpul! Vorbește-i, arată-i cât îl iubești, luându-l in brațe! Stai cu el! Nu-i arată ca ești obosit/ă! Va fi copilul vesel care îți va umple casa de bucurie! Fii prietenul lui!

Ai un copil preșcolar sau școlar mic? Fii prietenul lui și ascultă-i nemulțumirile oricât de neînsemnate ți s-ar părea ele! Ajută-l la teme dar fără să fii profesorul lui! Va fi copilul încrezător și curajos! Fii prietenul lui!

Ai un adolescent acasă? Fii prietenul lui cu P mare! Acum este cel mai important moment sa fii prieten! Străduiește-te oricât de greu ar fi! Nu îl pedepsi, vorbește-i frumos și ajută-l sa își dea singur seama atunci când greșește! Adaptează-te vârstei și încearcă sa îl înțelegi chiar și atunci când crezi ca e de neînțeles! Nu îi impune limite și reguli doar pentru că „Așa e mai bine pentru tine!” sau „Nu contează de ce, știu eu mai bine!”. Vorbește cu el despre orice și nu îl face sa se rușineze in fața ta! Asculta-l și el, singur, te va face prietenul său! Va fi adultul care va lua decizii cu grija și va avea încredere in el!

Copilul tău este un adult? Fii prietenul lui și asculta-l fără sa îl critici! Nu te băga in familia lui, ci încearcă sa îl ajuți cât de mult poți ca sa ii ușurezi munca și să îl vezi fericit! Fii prietenul lui!

Write A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.