Am absolvit facultatea de Psihologie și Științele Educației din București, specializarea Psihopedagogie Specială. Apoi am urmat masterul de Terapia logopedică în procesele de comunicare tot în cadrul Universității din București.
Încă din timpul facultății am făcut practică, voluntariat și am lucrat cu copii cu tulburări de pronunție și diferite dizabilități. Am interacționat în special cu copii cu tulburări de învățare, sindroame genetice,tulburări de comportament, tulburări de învățare, autism, sindrom Asperger, ADHD, etc.
În cei 7 ani de practică am întâlnit cazuri diverse care m-au ajutat să cresc atât ca specialist dar și pe plan personal. Copiii m-au învățat în primul rând să „mă pun în papucii celuilalt” și printre altele să nu mă mai supăr la un joc de Monopoly.
Am finalizat un curs de mobilizare orofacială susținut de „Asociația specialiștilor în terapia tulburărilor de limbaj” din Cluj. Am aprofundat modele de evaluare și intervenții atât de necesare pacienților cu tulburări ofociale-miofuncționale.
Sunt pasionată de tulburările de învățare. Am întâlnit mai multe cazuri cu o simptomatologie atât de diversă dar în același timp asemănătoare. Consider că tulburărilor de învățare nu li se acordă o importanță suficientă și se semnalează destul de târziu astfel pierzându-se timp prețios.
Sper ca activitatea mea să aducă un aport semnificativ în ceea ce privește conștientizarea și intervenția acestora.
logoped bucuresti
Mihaela

Dragne

Logoped

Contactați-ne?.

Ion Maiorescu 11, Bloc 50
Bucuresti, Sector 2

Informații

Galerie media

Luni – Vineri:
09:00 AM – 20:00 PM

Contactați-ne?.

Ion Maiorescu 11, Bloc 50
Bucuresti, Sector 2

Galerie media

Luni – Vineri:
09:00 AM – 20:00 PM

© La Logoped. Toate drepturile rezervate.